Svært ved koncentration og indlæring

Introductory reflective essay on arguments 123 help reddit essay help how to help edit common app essay

Har dit barn svært ved at koncentrere sig og følge med?

Er dit barn ked af at læse, skrive. Sidder dit barn uroligt. Har det svært ved at klare krav og skift, bliver måske hurtig ked af detlene iphone 274

Det er vigtig at lave en grundig undersøge at et barn med udfordringer og indlæringsvanskeligheder. Der kan være forskellige årsager til dette. Kan det skyldes sansemortoriske vanskeligheder, måske svært ved samsyn, har barnet haft vanskeligheder fra spæd, som fortsætter eller er der kommet en øget pres senere. Er det fysisk og/eller psykisk?

Hos FYS-KRANIO gives en børnevenlig grundig undersøgelse gennem en snak med barn og forældre om hverdagen. Der laves forskellige motoriske og sanse test, samt test af spænding i muskler og bindevæv.

Jeg kikker på hele barnet, ressourcer og udfordringer, og lytter til hvad barn og forældre fortæller. Der gives behandling, ofte både manuelt og gennem øvelser samt vejleding til forældre.

Det er vigtigt, at man som forældre er villg til at gøre en ekstra indsats for at hjælpe barnet. Det kan være små øvelser, lege, hjælpemidler eller pædagogiske forslag der kan hjælpe barnet til øget koncentration og bedre indlæring.

Jeg kan lave en vurdering efter få gange. Ser jeg udfordringer ift. ovenstående, kræver det ofte tid og vedholdenhed både ift. optræning og ændre vaner derhjemme. Vurdere jeg der kræves anden undersøgelse fx. hos egen læge, giver jeg råd om dette.

Test: Sensorisk profil, m- abc 2, kliniske observationer, aims, mm.